Nyheter

« Alla nyheter

Välkomna till Svenska Stadsnät C-Sam AB!

Den 1 mars förvärvades C-Sam AB av Telia Company. C-Sams verksamhet är inriktad på att leverera bredband, tv och telefoni till privatpersoner, fastighetsägare och företag i Södertälje och Nykvarn. Förvärvet är en del av Telia-koncernens satsning på utbyggnad av fiber i Sverige.
Bolaget byter nu namn till Svenska Stadsnät C-Sam AB.

Vi förstår att du som kund hos oss på C-Sam undrar hur det här påverkar dig. Det korta svaret är: inget blir sämre, bara bättre. C-Sam kommer att tillhöra Telias dotterbolag Svenska Stadsnät som idag finns på sju orter runtom i Sverige. Svenska Stadsnäts filosofi är att bevara den starka lokala förankringen kombinerat med större valfrihet för dig som kund.

C-Sam kommer att fortsätta vara Södertäljes och Nykvarns lokala leverantör med vårt uppskattade kundcenter på Bangatan 6 i Södertälje. Våra medarbetare kommer att arbeta vidare med att ta hand om vårt nät och våra kunder.

En av fördelarna med att vara en del av Svenska Stadsnät är att C-Sam nu har möjligheten att bygga ut bolagets fibernät för att nå fler hushåll i Södertälje och Nykvarn. Vi får även resurser för att ytterligare förstärka vårt befintliga nät och bygga ut med fiber där vi idag endast har koaxialkabelnät, allt till gagn för dig som kund hos oss.

En annan fördel för dig som kund är att C-Sams nät successivt under året kommer att öppnas upp för andra leverantörer. Det innebär en möjlighet att välja på flera olika tjänsteleverantörer.

Om du har frågor, tveka inte att kontakta oss. Vårt kundcenter når du enklast genom att ringa
08–550 387 30, mejla till info@c-sam.se eller genom att besöka oss.

En spännande resa har börjat, mer information om allt spännande som sker kommer framöver!

Med vänliga hälsningar,

Sebastian Palmqvist
vd C-Sam AB

0
Connecting
Please wait...
Skicka ett meddelande

Tyvärr är vi inte här just nu. Skicka ett meddelande så återkommer vi snarast.

Ditt namn
* Email
* Beskriv ditt problem
Börja chata

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Ditt namn
Email
* Beskriv ditt ärende
Vi är online!
Återkoppling

Hjälp oss att bli bättre. Lämna gärna en kommentar på vad som du anser kan bli bättre hos oss på C-Sam.

Hur bedömer du vår support ?