C-Sams mailserver stängs ner

Med framtiden kommer nya säkerhetskrav

Sedan C-SAM grundades år 1992 har visionen varit densamma; Att i ett eget nät erbjuda kvalitativa & prisvärda tjänster med flexibel och lokal service som ledord. Med framtiden och de krav som kommer på användandet av det populära mediet ”Mail” så krävs en högre säkerhet som vår nuvarande mailtjänst ej kan erbjuda. För att upprätthålla de ledord vi har så kommer vår mail-tjänst att stängas ned

Använder du en e-postadress från oss? De senaste åren har användandet av e-posttjänster ändrats. Allt fler personer använder webbaserade gratistjänster så som gmail eller hotmail.

Det har medfört att vi har betydligt färre kunder som använder vår e-posttjänst. Vi kommer därför att lägga ner denna tjänst från 2019-04-30. Det innebär att du som har e-postadress @c-sam.nu, @telgebo.se, @utsikten.com, @ekeby-ktv.net, @blasipp.com eller @telgecity.com behöver skaffa en ny e-postadress. Tänk även på att göra backup på gamla mail innan 2019-04-30, om du har mail som du vill spara. Om detta ej utförs kommer dessa uppgifter att försvinna utan möjlighet till åtkomst.

Guider för att skapa ny e-postadress: Gmail eller Windows mail (Outlook)

Vår samarbetspartner Hemfixare har tagit fram en speciell tjänst för er som önskar hjälp med att skaffa en ny mailadress. För att ta del av den tjänsten klickar ni här

Om du inte längre använder din mail men fått denna information så rekomenderar vi att du raderar ditt mail-konto via ”Mina sidor”.

Vi finns tillgängliga för våra kunder såväl via telefon, mail som personligt möte i vårt kundcenter på Bangatan 6 i Södertälje. Bolagets kännetecken är hög kvalitet och personlig service och vi jobbar alltid utefter våra tre kärnvärden som lyder: tillgängligt, kvalitativt och helhjärtat.

OBS glöm ej att utföra en backup på era mail då dessa ej kommer att kunna räddas efter 2019-04-30!

0
Connecting
Please wait...
Skicka ett meddelande

Tyvärr är vi inte här just nu. Skicka ett meddelande så återkommer vi snarast.

Ditt namn
* Email
* Beskriv ditt problem
Börja chata

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Ditt namn
Email
* Beskriv ditt ärende
Vi är online!
Återkoppling

Hjälp oss att bli bättre. Lämna gärna en kommentar på vad som du anser kan bli bättre hos oss på C-Sam.

Hur bedömer du vår support ?